onsdag den 8. april 2015

Kirkens Korshær i Harlev

LP'er, CD'er, DVD'er, WC'er i Harlev
Rygtet sagde, at der var gode ting at hente i Kirkens Korshærs genbrugsbutik i Harlev, så for en uges tid siden udnyttede jeg ferien til et hurtigt visit. 

Hvad der først lignede din gennemsnitlige genbrugsbutik med alt for meget tøj, lidt nips, køkkenudstyr, gamle møbler, stel fra Atelier og et par plader i et hjørne, viste sig at være et større foretagende bestående af mange rum og flere etager fyldt med alt for meget tøj, lidt nips, køkkenudstyr, gamle møbler, stel fra Atelier og et par plader i et hjørne.
 
Dertil kom, at man blev tvunget til at gøre sine indkøb i en ubehagelig stank, da man har et kundetoilet med ringe ventilation placeret midt i butikken. Delikat.

Nå, midt imellem Kasper Windings samlede værker, klassisk musik og danske revyklassikere opstøvede jeg en sjov jule-EP med bl.a. Ove Sprogøe samt The Fashions debut "Rock Rock Kiss Kiss Combo", som garanteret lyder ulideligt meget af 2003, men som nok også kan indbringe en ganske god skilling, hvis jeg vælger at sælge den. Jeg har i hvert fald set danske indie-udgivelser fra samme periode gå for alt for mange penge. 

Hvis afsyret eg og kakkelborde lige er dig, eller hvis du samler på Keld Heick-singler, hair metal eller Laban, så kan genbrugsbutikken i Harlev klart anbefales.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar