tirsdag den 31. maj 2016

En sommerservicemeddelelse

 
Denne fantastiske Sun Lolly, som bar mig igennem en gennemsnitlig sommer sidste år, lader til at være draget til de evige ismarker. Så ved I det.
 
Den figurerer hverken på Sun Lollys hjemmeside eller i supermarkederne rundt omkring, og alt tyder på, at vi har set det sidste til denne læskende kombination af kunstig karamel og mynte og ikke mindst den charmerende maskot, som tydeligvis dyrker Oi!-stilen - fuldendt med grønne Dr. Martens og opbrættede skinny jeans.
 
Jeg reddede mig ved et lykketræf en enkelt kasse i den lokale Brugs, men der var åbenbart bare tale om et restlager, og som bekendt gør en enlig svalende is ingen sommer :-(
 
Hvad fanden er der i vejen med jer? Her har Sun Lolly åbenbaret paradis for jeres øjne, og så tager I ikke imod og lader nonchalant et svigtende salg diktere Sun Lollys ageren på det danske ismarked, hvilket betyder, at I nu skal sidde og sutte i den ene vammelsøde smagsvariant efter den anden sommeren ud. Det er lige til at blive godt og grundigt deprimeret af.
 
PS. Nå, ifølge kalenderen er det sommer i morgen, og tilfældighedernes spil har skaffet mig lige præcis nok singler til at gennemføre endnu en omgang Singleliv, som går ud på, at jeg her på siden anmelder en julesingle hver måned fra Half Christmas d. 24. juni og frem til den store dag. Det skal nok blive enerverende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar